Tarieven en vergoedingen 2021

 

 

Tarief individuele therapeutische sessie

 €  75,- per uur

Tarief Online sessie of Telefonisch consult

 €  79,- per uur

Toeslag avondconsult (na 18 uur)

 €  15,00

 Een therapeutische sessie/coaching duurt ongeveer een uur. Sessies langer dan een uur worden per kwartier  afgerond.

 

Psychosociale therapie wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgpolis 
Wendy van de Geijn is geaccrediteerd via de NFG en de koepelvereniging RBCZ, geregistreerd onder AGB code  90067058. Mijn psychosociale consulten komen vaak voor een deelvergoeding in aanmerking bij je zorgverzekeraar. Als psychosociaal therapeut val ik onder de alternatieve en complementaire geneeswijzen voor de psychosociale hulpverlening. In dit OVERZICHT van 2021 vind je de aanvullende polissen die mijn psychosociale consulten vergoeden. Raadpleeg vooraf je zorgverzekeraar als je wilt weten welke vergoeding voor jou geldt. Let op! Life coaching en hypnotherapie vallen niet onder deze vergoedingsmogelijkheid.

Wanneer je een vergoeding ontvangt vanuit je aanvullende zorgverzekering dan betekent dit, dat er géén aftrek van het eigen risico plaatsvindt. Bij reguliere zorg uit de basisverzekering (kan) dit wel het geval zijn. Het kan daarom aantrekkelijker zijn om zorg vanuit je aanvullende verzekering te gebruiken i.p.v. uit de basisverzekering. dit is afhankelijk van je situatie.

Bijdrage door u als werkgever
Om fitte en gezonde medewerkers te hebben en te houden, zijn werkgevers regelmatig bereid de kosten voor psychosociale therapie en/of coaching te vergoeden. Het is niet alleen goed voor de ontwikkeling van medewerkers, het werkt ook preventief tegen ziekteverzuim. Ook kan de duur van het ziekteverzuim aanzienlijk worden verkort als een medewerker op korte termijn de juiste hulp krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan burn-out / bore-out klachten en/of overspannenheid. Informatie m.b.t. de mogelijkheden en kosten kunt u als werkgever telefonisch of via het contactformulier bij mij aanvragen.
 

 

Betaling

Betaling vindt plaats middels een factuur of contante betaling na afloop van de behandeling. Bij contante betaling zal de factuur, indien gewenst, worden nagestuurd. De betalingstermijn van de factuur is binnen 14 dagen na dagtekening. 

 

Afspraken die 24 uur van te voren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Bij afspraken die niet tijdig zijn geannuleerd, wijzigingen of het te laat verschijnen (v.a. 15 minuten) worden de volledige kosten van het consult / de sessie in rekening gebracht.

 

Locatie

De gesprekken/sessies vinden plaats in Tiel (Sint-Walburgstraat 6-21).

In overleg kan ook worden gekozen voor een andere locatie.

Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.