Over mij


Mijn naam is Wendy van de Geijn en ik ben geboren op 15 januari 1973 in Nijmegen. Op dit moment woon ik met mijn partner in de stad van Flipje, Tiel.

  

 

Mijn leven begon rustig en gezellig in het kleine dorpje Puiflijk. Op 11 jarige leeftijd begon het avontuur. Samen met mijn ouders en broertje verhuisden we naar de stad Leerdam, waar mijn ouders een horecabedrijf begonnen. Mijn leven stond op z’n kop. Een stad, een nieuwe school, altijd mensen in de buurt. Ik, als ontzettend verlegen kind, vond het allemaal maar niks en bovenal eng. Met behulp van mijn ouders ontwikkelde ik me van een ontzettend verlegen meisje tot een gezellige tiener.

 

 

 

In de jaren die volgden groeide mijn zelfvertrouwen en werd ik reislustig. Ik werkte als au-pair in Frankrijk en in de horeca in Zwitserland, reisde met m’n rugzak door Afrika en Azië voor een periode van 15 maanden en toerde met een camper van Noorwegen naar Spanje.

 

Tijdens al deze jaren ontmoette ik heel veel mensen en allemaal waren ze verschillend. Ieder mens was uniek en had zijn eigen levensverhaal. Ik merkte dat dit me intrigeerde en vond het fijn met deze mensen, over hun kijk op het leven en de vragen die ze hadden, te praten.

 

Door het volgen van verschillende opleidingen mag ik nu niet alleen luisteren  maar kan ik daarnaast ook professionele begeleiding bieden in een periode waarin iemand vastloopt.  Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!