Tja, daar zit je dan in een baan waar je je niet helemaal happy bij voelt. Dit was niet wat je voor ogen had toen je aan het werk ging. Je had dromen en een beeld van jouw ideale baan. Ergens liep het anders. Dit overkomt velen van ons. Wat is er gebeurt dat jij je dromen en idealen hebt opgegeven? De angst een stukje zekerheid te verliezen, het gebrek aan zelfvertrouwen waardoor je de stap niet durft te maken, geen middelen om de opleiding te doen die je eigenlijk wilt doen? Iedereen in deze situatie heeft wel een reden om de stap naar verandering uit te stellen of af te stellen.  

 

Wil jij toch een stap maken om jouw mogelijkheden te onderzoeken? De arbeidsmarkt is door de corona crisis enorm aan het veranderen. Banen veranderen, functies verdwijnen, maar óók nieuwe carrièrekansen ontstaan. Met een ontwikkeladvies ontdek je wat je wilt, wat je waard bent en hoe je kansen grijpt.   De overheid stelde in augustus 20.000 ontwikkeltrajecten beschikbaar  als onderdeel van het tweede Corona-steunpakket. Helaas was de pot snel leeg.  Gelukkig komt er een tweede kans.

 

Vanaf 1 december kan er weer aangemeld worden. Wil je gebruik maken van het ontwikkeladvies traject neem dan voor 1 december 2020 contact met me op. 

 

Iets voor jou? Maak dan gebruik van het GRATIS  'Ontwikkeladvies werkenden en werkzoekenden'

 

 

 

 

Het GRATIS ontwikkel advies

 

Je krijgt van mij een persoonlijk én op maat gemaakt advies. Jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen staan centraal. Na het volgen van het ontwikkeltraject heb je meer zicht en grip op de toekomst. Je hebt een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat je mogelijkheden zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt.

 

Hoe ziet het ontwikkel advies eruit?

 

- We maken telefonisch kennis en je krijgt een maand lang gratis toegang tot het online platform Jobport.

- Na het aanmaken van je persoonsprofiel kun je een arbeidsmarkt scan invullen. De uitkomst van de scan en het persoonsprofiel bespreken we samen 

    tijdens een uitgebreid gesprek.

- Vervolgens krijg je de gelegenheid om, indien nodig of wenselijk, nog een test te maken (bijvoorbeeld een persoonlijkheids- of interessetest).

- We bespreken deze in een vervolgsessie en je krijgt de gelegenheid om beroepen te onderzoeken op basis van jouw eigen persoonsprofiel.

- We sluiten in een laatste gesprek af met een advies voor jouw toekomst. 

 

Wil je meer weten?

 

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je er graag meer over.

 

Heb je als werkgever/HR-professional specifieke vragen? Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder.

 

Wees er snel bij, want op = op.

 

 

Tijdens dit gehele traject werk ik nauw samen met 'Arbeidsmarktmakelaar' .

www.arbeidsmarktmakelaar.nl