Ervaringen van cliënten

'Tijdens het intake gesprek voelde het meteen vertrouwd. Dit gevoel maakten de gesprekken voor mij makkelijker en dit in combinatie met de handvatten hebben me geholpen om van mijn burn-out af te komen. Dank je!'

'De gesprekken (ontwikkeladviestraject) met jou hebben mij een beter beeld over mezelf gegeven.
 Ik heb het traject als heel prettig ervaren. Zeker ook omdat jij een rust uitstraalt, waardoor het heel vertrouwd voelde.
Het was zeker de moeite waard om meerdere keren naar Tiel te rijden.
De tips die ik heb gekregen ga ik zeker gebruiken. '


“Het is heel fijn binnenkomen bij Wendy! Het is in een fijne omgeving waar je alle rust hebt. Ze luistert écht naar wat je zegt en waar je mee aan de gang wilt, of ze stelt zelf iets op wat haar opmerkt. We zijn samen aan de slag gegaan met het los laten van bepaalde mensen. Ik dacht dat dat onmogelijk is, maar ik ben er écht! Dankzij de kunsten van Wendy!” 

'De gesprekken met Wendy voelde gelijk vertrouwd. Rust uitstralend en een luisterend oor, wat een erg  fijne ervaring was. De tricks en trucks die ze mij aangereikt heeft, pas ik dagelijks toe en helpen mij om dingen meer los te laten en beter te relativeren. Bedankt voor de fijne gesprekken!'


'Het traject kwam voor mij op een goed moment. Het heeft ervoor gezorgd dat ik afleiding had en door de begeleiding van Wendy heb ik stappen gezet die ik anders niet zou hebben gezet. Ik zit weer lekker in mijn vel.'

'Beste Wendy,

Bedankt.

Ik heb er wat aan gehad en kwam mezelf weer eens tegen :-)

 En dat is altijd goed.

 

 

Succes met je werk verder maar dat komt vast goed. '