Ervaringen van cliënten

'Plan voor het leven

 

Ik kwam bij Wendy vanwege een ontwikkelplan voor mijn loopbaan, maar uiteindelijk ging ik naar huis met een plan voor het leven. 

 

Al snel werd duidelijk dat ik niet op mijn vak, maar meer op mijn werkomgeving ben uitgekeken. Daardoor ontstonden diverse ideeën waar ik vervolgens geen keuze uit kon maken, vooral omdat het zou betekenen dat ik mijn zekerheid zou moeten opgeven. En waar moest ik beginnen? Elk idee leek me even leuk. Ik was vastgelopen.

 

Dit vertelde ik Wendy in ons eerste gesprek en vanaf dat moment nam ze me bij de hand. Ze luisterde, stelde vragen, deelde eigen ervaringen, boeken en films die ik erop na kon slaan en gaf me handvatten om inzicht te krijgen en structuur aan te brengen. Elke week dat ik met haar sprak voelde ik me rustiger worden en mijn zelfvertrouwen nam toe. Alsof de mist voor mijn ogen langzaam oploste.

 

Ik denk dat Wendy’s achtergrond als psychosociaal therapeut en life coach me enorm heeft geholpen. Haar begeleiding bestaat niet enkel uit het invullen en analyseren van een beroepentest en een arbeidsmarktanalyse, ze heeft me persoonlijk geholpen. Ze heeft me geleerd hoe ik me op een droom, een doel, kan voorbereiden en hoe ik al mijn ideeën als onderdeel daarvan stapsgewijs kan uitvoeren.

 

Ik voel me nu veel rustiger en haal voldoening uit de dingen die ik doe. Het doel is helder, evenals de weg ernaartoe. Ik weet beter wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Door Wendy heb ik weer grip op mijn leven en toekomst gekregen. De puzzel is gelegd. Ik kijk terug op fijne, oprechte gesprekken met verhelderende inzichten en een snel resultaat.

 

Mocht ik onbewust terugvallen in oude gewoontes en me weer voor de gek laten houden door irreële gedachten en gevoelens dan weet ik bij wie ik moet zijn, bij Wendy.

 

 

Bedankt!'

'Tijdens het intake gesprek voelde het meteen vertrouwd. Dit gevoel maakten de gesprekken voor mij makkelijker en dit in combinatie met de handvatten hebben me geholpen om van mijn burn-out af te komen. Dank je!'

'De gesprekken (ontwikkeladviestraject) met jou hebben mij een beter beeld over mezelf gegeven.
 Ik heb het traject als heel prettig ervaren. Zeker ook omdat jij een rust uitstraalt, waardoor het heel vertrouwd voelde.
Het was zeker de moeite waard om meerdere keren naar Tiel te rijden.
De tips die ik heb gekregen ga ik zeker gebruiken. '


“Het is heel fijn binnenkomen bij Wendy! Het is in een fijne omgeving waar je alle rust hebt. Ze luistert écht naar wat je zegt en waar je mee aan de gang wilt, of ze stelt zelf iets op wat haar opmerkt. We zijn samen aan de slag gegaan met het los laten van bepaalde mensen. Ik dacht dat dat onmogelijk is, maar ik ben er écht! Dankzij de kunsten van Wendy!” 

'De gesprekken met Wendy voelde gelijk vertrouwd. Rust uitstralend en een luisterend oor, wat een erg  fijne ervaring was. De tricks en trucks die ze mij aangereikt heeft, pas ik dagelijks toe en helpen mij om dingen meer los te laten en beter te relativeren. Bedankt voor de fijne gesprekken!'


'Het traject kwam voor mij op een goed moment. Het heeft ervoor gezorgd dat ik afleiding had en door de begeleiding van Wendy heb ik stappen gezet die ik anders niet zou hebben gezet. Ik zit weer lekker in mijn vel.'

'Beste Wendy,

Bedankt.

Ik heb er wat aan gehad en kwam mezelf weer eens tegen :-)

 En dat is altijd goed.

 

 

Succes met je werk verder maar dat komt vast goed. '